Advertisement

Χαλκιδικη Φωτια : Φωτιά τώρα στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής - City View : Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει πεύκα και πουρνάρια στην περιοχή πηγαδάκια.

Χαλκιδικη Φωτια : Φωτιά τώρα στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής - City View : Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει πεύκα και πουρνάρια στην περιοχή πηγαδάκια.. Η χαλκιδική είναι περιοχή της μακεδονίας και γεωγραφικά αποτελεί την απόληξη της κεντρικής μακεδονίας στο αιγαίο πέλαγος, το οποίο εισχωρεί βαθιά μέσα σε αυτήν, σχηματίζοντας τρεις επιμήκεις χερσονήσους, που δίνουν στην περιοχή το χαρακτηριστικό της σχήμα («πόδια της χαλκιδικής»). Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Η φωτιά στην περιοχή καλαμίτσι της χαλκιδικής είχε ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Η νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, σύμφωνα την πυροσβεστική. Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20211 αυγούστου 2021.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην αχαΐα: Ελλαδα 28 ιουλίου 2019 0. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της τετάρτης μετά από φωτιά που ξέσπασε. Αναστάτωση υπήρξε στη χαλκιδική πριν λίγη ώρα από ειδοποίηση για ύπαρξη πυρκαγιά. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική.

Κλιμάκια του ΕΟΔΥ από σήμερα στον Δήμο Αριστοτέλη στη ...
Κλιμάκια του ΕΟΔΥ από σήμερα στον Δήμο Αριστοτέλη στη ... from images32.inewsgr.com
Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Για την κατάσβεση της φωτιάς. Η φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη αιτία καίει πουρνάρια, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φωτιά χαλκιδική. Ελλαδα 28 ιουλίου 2019 0. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην αχαΐα: Για μακροχρόνιες μισθώσεις βίλλες, κατοικίες, εξοχικά χαλκιδική γενικές πληροφορίες για τη χαλκιδική.

Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.

Δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση από τη φωτιά στο εσωτερικό του σκάφους. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή της σιθωνίας, στη χαλκιδική. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή πηγαδάκια του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική. Χαλκιδική ξενοδοχεία όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 17:35. Αναστάτωση υπήρξε στη χαλκιδική πριν λίγη ώρα από ειδοποίηση για ύπαρξη πυρκαγιά. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φωτιά χαλκιδική. Η φωτιά ξέσπασε στη θέση παρθενώνας. Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20211 αυγούστου 2021. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει πεύκα και πουρνάρια στην περιοχή πηγαδάκια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη, στη χαλκιδική. Θα συνεχιστούν οι αντίξοες συνθήκες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δασική έκταση. Ελλαδα 28 ιουλίου 2019 0. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής.

Φωτιά στη Χαλκιδική: Μαίνεται για δεύτερη μέρα, καίει ...
Φωτιά στη Χαλκιδική: Μαίνεται για δεύτερη μέρα, καίει ... from www.alphafreepress.gr
Χαλκιδική ξενοδοχεία όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη, στη χαλκιδική. Η φωτιά στην περιοχή καλαμίτσι της χαλκιδικής είχε ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Οι επτά παρέμειναν νοσηλευόμενοι για προληπτικούς λόγους (έξι πολίτες και ένας λιμενικός). Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική.

Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε δασική περιοχή του ταξιάρχη, στη χαλκιδική. Οι επτά παρέμειναν νοσηλευόμενοι για προληπτικούς λόγους (έξι πολίτες και ένας λιμενικός). Ελεύθερος τύπος newsroom1 αυγούστου 20211 αυγούστου 2021. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης στα νέα μουδανιά που βρίσκονται στη χαλκιδική. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά καίει δασική έκταση. Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή άγιος παύλος στη νικήτη στη χαλκιδική. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φωτιά χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη σιθωνίας, στη χαλκιδική. Your browser does not support the audio element.

Έκρηξη σημειώθηκε σε σκάφος που έπλεε κοντά στην παραλία του άγιου ιωάννη, στη χαλκιδική και μετέφερε 5μελή. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης στα νέα μουδανιά που βρίσκονται στη χαλκιδική. Στην περιοχή επιχειρούν δεκαοκτώ πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, ενώ από αέρος συμμετέχει ένα ελικόπτερο. Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε το μεσημέρι της τετάρτης στην τορώνη, στο δεύτερο πόδι της χαλκιδικής. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι.

Χαλκιδική: Πώς ένα ξέφρενο πάρτι σε beach bar μετατράπηκε ...
Χαλκιδική: Πώς ένα ξέφρενο πάρτι σε beach bar μετατράπηκε ... from images32.inewsgr.com
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου σε δασική έκταση στον δήμο σιθωνίας στην χαλκιδική. Η φωτιά εκδηλώθηκε κοντά σε κατοικοιμένη περιοχή και υπό άγνωστες μέχρι στιγμή συνθήκες, περίπου. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Η χαλκιδική είναι περιοχή της μακεδονίας και γεωγραφικά αποτελεί την απόληξη της κεντρικής μακεδονίας στο αιγαίο πέλαγος, το οποίο εισχωρεί βαθιά μέσα σε αυτήν, σχηματίζοντας τρεις επιμήκεις χερσονήσους, που δίνουν στην περιοχή το χαρακτηριστικό της σχήμα («πόδια της χαλκιδικής»). Η φωτιά στην περιοχή καλαμίτσι της χαλκιδικής είχε ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Η φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα από άγνωστη αιτία καίει πουρνάρια, σύμφωνα με την πυροσβεστική. Θα συνεχιστούν οι αντίξοες συνθήκες. Ελλαδα 28 ιουλίου 2019 0.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα του σαββάτου σε δασική έκταση στον δήμο σιθωνίας στην χαλκιδική.

Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα. Θα συνεχιστούν οι αντίξοες συνθήκες. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για φωτιά χαλκιδική. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε χαμηλή βλάστηση έξω από τη νικήτη χαλκιδικής. Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή πηγαδάκια του δήμου σιθωνίας στη χαλκιδική. Η φωτιά στην περιοχή καλαμίτσι της χαλκιδικής είχε ξεκινήσει στις 11 το πρωί. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης στα νέα μουδανιά που βρίσκονται στη χαλκιδική. Φωτιά σε τουριστικό σκάφος στη μαρίνα καλλιθέας. Για την κατάσβεση της φωτιάς. Η χαλκιδική είναι περιοχή της μακεδονίας και γεωγραφικά αποτελεί την απόληξη της κεντρικής μακεδονίας στο αιγαίο πέλαγος, το οποίο εισχωρεί βαθιά μέσα σε αυτήν, σχηματίζοντας τρεις επιμήκεις χερσονήσους, που δίνουν στην περιοχή το χαρακτηριστικό της σχήμα («πόδια της χαλκιδικής»). Χαλκιδική ξενοδοχεία όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια. Your browser does not support the audio element. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην αχαΐα:

Posting Komentar

0 Komentar